İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Hüseyin Hatipoğlu, Mudanya merkez ve kırsal mahallerde yaşanan ani rahatsızlıklarda sevk edilen ambulansların yeterli olmadığını, olaylara geç müdahale edildiğini belirtti.
İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Hüseyin Hatipoğlu son olarak gazeteci Aziz Bükey kalp krizi geçirdiğinde ambulansın ancak 30 dakika sonra olay mahalline ulaştığına değindi. Ambulans sayısının yeterli olmadığını ifade eden Hatipoğlu şöyle konuştu:
Acil olarak ambulans toplanma merkezi yapılmalı. İYİ Parti olarak, 1 Nolu Sağlık Ocağının yanında bulunan Ambulansların sayısının yeterli olmadığını düşünüyoruz. Ambulansları yeterli sayıya çıkararak, merkez bir bölgede ya da mevcut yerin daha fazla genişletilerek, Ambulans Toplanma Merkezi yapılması konusunda, Mudanya Halkı Adına, bu önerimizin dikkate alınmasını ve ivedi şekilde hayata geçirilmesini yetkilerden talep ediyoruz,”